0 termék(ek) - 0 Ft.

Az Ultimate Ears referencia-fülmonitor egy háromutas (mély-közép-magas) fülhallgató, mely profi stúdió-hangmérnökök és producerek számára készült zenék felvétele és keverése céljából. Ez a termék a természetes és autentikus hangvisszaadásának köszönhetően „zenerajongók” vagy megszállott zenehallgatók számára is kiváló.

Az Ultimate Ears iparágelső referencia-fülmonitora egyesíti az Ultimate Ears professzionális hangzását a régi és közismert Capitol Studios mérnökcsapatával közösen fejlesztett és hangolt egyenletes frekvenciagörbével. Az Ultimate Ears referencia-fülmonitor 32 decibeles zajszűrése révén lehetővé teszi a tetszőleges helyen történő felvételt és keverést. Amint a fülhallgató a felhasználó fülébe kerül, a felhasználó mindig a „megfelelő helyen” lesz, bárhol is legyen. Ez azért van, mert a visszaadott zene a forrásból közvetlenül a felhasználó fülébe jut. Mivel a fülhallgató zajszűrő, segít a környezeti zajok ellenére meghallani a részleteket. Könnyű súlyának és hordozható kivitelének köszönhetően megbízható referencia-vonalforrásként szolgál, ha ismeretlen helyeken kell zenét rögzíteni és keverni. Mindezen felül pedig repülőn, váróteremben, vagy bárhol használható, ahol csak dolgozni szeretnél.

Ha egyszerűen csak a legjobb eszközt keresed felvétel vagy keverés céljából az Ultimate Ears referencia-fülmonitora biztosítja mindazt a kényelmet, minőséget és hangzást, melyet profi zenészeink és hangmérnökeink 1995 óta elvárnak. Új, szabadalmaztatott kivitele három hangsugárzóból áll. Új technológiánk része ezenkívül a bordázott, alacsony profil, az alacsony torzítású kábel, a két akusztikusan hangolt hangcsatorna és a több passzív keresztváltási pont, mely részletgazdagság és tisztaság tekintetében a legjobbat nyújtja.

Termékünk alapszíne és grafikája az áttetsző fekete előlap és a tiszta fekete ház. Alapértelmezett grafikaként a monitor egyik oldalán a Capitol Studios, a másikon pedig az Ultimate Ears logója látható.

A termék alapszíne átlátszó, fekete előlapal és ezüst színű UE logóval.
A fülhallgató elkészíthető egyéni előlappal (faceplate), melyre tetőszleges kép és felirat kérhető.

A fülhallgató gyártása az Amerikai Egyesült Államokban történik.

A csomag tartalma:
- Ultimate Ears Reference Monitor fülhallgató -> választható színben
- tisztító eszköz
- gravírozott hordozó tok

A fülhallgató egyéni füllenyomat alapján készül.

A termékre a gyártó 1 év garanciát biztosít.

Minden egyéni fülre öntött terméknél a fizetés a gyártást megelőzően történik.

A helyes füllenyomatra vonatkozó leírást innen töltheted le.

 

Fülhallgató
Frekvenciaátvitel 5
Impedancia 21 Ω
Csillapítás 26 dB
Bemeneti érzékenység 98 dB
Fülmonitor adó
Bemeneti csatlakozó 3,5 mm standard Jack, 7 mm aranyozott Jack

Ultimate Ears UE -Reference Monitor

  • Gyártó: Ultimate Ears
  • Cikkszám: UE Reference Monitor
  • Elérhető: Lenyomatvétel után kb. 30 nap
  • 445,000 Ft.

  • Nettó ár: 350,394 Ft.
  • Ár jutalom pontokban: 36900

Lehetséges választások


Kosaram

Gyártók

Facebook