0 termék(ek) - 0 Ft.

GY.I.K.

Hogyan tudok rendelni?
- honlapunkon regisztráció után a termék kiválasztásával
- emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- telefonon: +36/20/553-2984

Hogy kapom meg a megrendelt terméket?
- szállítással: a megadott címre terméktől függően 1-25 napon belül megérkezik. (+980,-)
- személyes átvétel: előre egyeztetett helyszínen, időpontban Budapesten

Milyen módon történik a fizetés?
- átutalással: előre utalás cégünk számlájára
- készpénzzel: a termék átvételekor (egyéni, fülreöntött termékeknél ez is előre történik)
- utánvéttel: szállítás esetén a futárnak készpénzzel történik a fizetés

Mikor, hol tudom kipróbálni a termékeket?
- Pest megye határain belül egy alkalom általában 5.000,- forint, előre egyeztetett helyszínen/időpontban
- Pest megye határain kívül, üzemanyagfelárral előre egyeztetett helyszínen/időpontban

Milyen állapotban vannak a bemutató darabok?
- Attól függ, melyik termékről van szó. Általában néhányszor már kipróbálták, de minden darabra szemünk fényeként vigyázunk, így viszonylag új, tisztított állapotban tudjuk átadni. Amennyiben pont az elötted vitték el, lehet, hogy szerencsés leszel és vadonat új darabot kapsz.

Hogyan zajlik pontosan a vásárlás?
- normál termék esetén: amint megérkezett felénk a megrendelés (interneten, emailben vagy telefonon), rövidesen értesíteni fogunk, hogy mikorra várható a termék átvétele, kiszállítása. Onnantól márcsak várnod kell a termékre. Amennyiben az átutalást választottad, így előre kérnénk a fizetést; utánvét esetén egyértelműen a futárnak kell fizetni; készpénzzel történő fizetés személyes átvétel esetén lehetséges a termék átvételekor.
- ha Budapestről rendelsz egyéni fülre öntött terméket: amint megérkezik a megrendelés (interneten, emailben vagy telefonon), rövidesen értesíteni fogunk, hogy mikor, hova tudsz lenyomatvételre menni, majd kiválaszthatod a számodra megfelelő időpontot és szeretettel fognak várni. Ebben az esetben jobban örülünk az előre utalásnak, de megoldható, hogy a lenyomatvételkor helyszínen készpénzzel fizess nekünk (nem a labornak). Ha kész a termék, személyesen át tudod venni a lenyomatvételi helyszínen, de ha ez bonyolult lenne Neked, jelezd bátran és segítünk megoldani (elmegyünk érte és átadjuk máshol).
- ha vidékről rendelsz egyéni fülre öntött terméket: ha meg tudd oldani, hogy Budapesten vegyenek mintát Tőled, akkor a menet az előzőhöz hasonlóan történik (kész termék szállítása +980,- Magyarország határain belül). Amennyiben ez nem odható meg, segítünk Neked városodban, vagy ahhoz közel audiológiát keresni, ahol le tudják venni a lenyomatot. Ebben az estben saját költségre kell a lenyomatot készíttetni és felküldeni a kész mintát, a többi a mi dolgunk (vissza szállíttatási díj: +980,-).

 

Kosaram

Gyártók

Facebook