0 termék(ek) - 0 Ft.

Az Ultimate Ears UE18+ Pro, mely 4 utas, 6 hangsugárzóval, egyedi fülmonitort kifejezetten a legigényesebb előadók és zenehallgatók számára fejlesztették. Ezek a csúcsminőségű fülmonitorok biztosítják a legjobb minőséget, hangzást és kényelmet. Egyesítik az új, hat hangszórós Ultimate Ears hangképet az új technológiákkal, többek között a tartós, csökkentett torzítású kábellel, három akusztikusan hangolt hangcsatornával, mely a hangot megfelelően elválasztva juttatja el a dobhártyáig és több passzív keresztváltási ponttal, melyek rendkívüli részletgazdagságot és tisztaságot biztosítanak a mély-, közép- és magas hangoknál egyaránt.

 

Mindkét oldalon hat-hat darab szabadalmazott hangsugárzókból (6 driver, kiegyensúlyozott átvitel 4 frekvenciasávra osztva, 2 True Tone driver-rel, a még szebb magas frekvenciákért) álló rendszer található a fülhallgató házában, mely biztosítja a színpadi használathoz szükséges teret. Egyúttal lehetővé teszi a basszus-, közép- és magas frekvenciák részleteinek és tisztaságának visszaadását. A passzív keresztváltó-technológia elektronikusan szétválasztja a hangfrekvenciákat, így a középtartományokban tiszta ének- és hangszerhangot hallhat, markáns magas hangokkal és erőteljes, zsigerbe hatoló basszusokkal. Mindezt az egyébként előforduló maszkolás és torzítás nélkül.

 

Létezik ebből a fülhallgatóból egy másik változat: az Ultimate Ears UE18+ Ambient 4 utas fülmonitor 6 hangsugárzóval, hasonlóan a Pro 18+ -hoz a csúcsminőségű kategória legjobb darabaja, azzal a különbséggel, hogy ebben található egy beépített 12dB-es szűrő, melyen keresztül a külső zajok is beszűrődnek a fülhallgatóba és hallhatod a színpadi hangokat. Ez a szűrő egy dugóval lezárható, és így a fülhallgatónak körülbelül 26dB-es csillapítása lesz. A dugók a csomag részét képezik.

 

A fülhallgató gyártása az Amerikai Egyesült Államokban történik.

 

A termék alapszíne fekete színű UE logóval.
A fülhallgató elkészíthető egyéni előlappal (faceplate), melyre tetőszleges kép és felirat kérhető.

 

A csomag tartalma:
- Ultimate Eard UE18+ Pro fülhallgató-> választható színben
- tisztító eszköz
- gravírozott hordozó doboz

 

A fülhallgató egyéni füllenyomat alapján készül.

 

A termékre a gyártó 1 év garanciát biztosít.

 

Minden egyéni fülre öntött terméknél a fizetés a gyártást megelőzően történik.

 

A helyes füllenyomatra vonatkozó leírást innen töltheted le.

Fülmonitor vevő
Frekvencia átvitel 5 Hz – 22 kHz
Fülhallgató
Impedancia 37.5 Ohms @ 1 kHz
Csillapítás
Antenna
Csatlakozó 1/8"

Ultimate Ears UE18+ PRO

  • 695,000 Ft.

  • Nettó ár: 547,244 Ft.

Lehetséges választások


Kosaram

Gyártók

Facebook