Mihálka Dávid
/Dobos/

Az idei,  2016-os Budapest Music Expo nyereményjátékunk nyertese Mihálka Dávid dobos. Nyereménye egy pár egyedileg készített ER akusztikai hallásvédő. Az átadás során alkalmunk nyílt beszélgetni Dáviddal, a továbbiakban az ő zenei pályafutásáról olvashattok.

alt

 

Fehér HollóFehér Holló nyereményátadás

/gitáros/

Az idei,  2015-ös Hanfoglalás nyereményjátékunk nyertese Fehér Holló, aki a FlatBand gitárosa. A nyeremény egy Sennheiser IE4 fülhallgató egyéni fülreöntött illesztékkel. A nyereményátadás során megtudtuk, Holló milyen lelkesedéssel vesz részt a zenekar életében és a mondandójuk közvetítésében.

A továbbiakban az ő zenei pályafutásáról olvashattok.

Horváth Zoltán nyereményátadás

Horváth Zoltán
/hangmérnök/

A 2014-es Hangfoglalás nyereményjátékunk másik szerencsés nyertese: Horváth Zoltán, aki az Oktopus Multimédia Intézet tanulója. 

Az ő nyereménye egy pár ER akusztikai hallásvédő, melynek elkészítéséhez Zoltán füléről lenyomtato vettünk, és ez alapján készült el az ő fülére formált, egyenletes csillapítású hallásvédő. Nyereményének átadása során megtudtuk, milyen tervek alapján szeretne eljutni az elektronikus zene írás elsajátításának legmagasabb szintjéig.

A továbbiakban Zoltán zenei pályafutásáról olvashattok.

 

Gyimesi Károly

Gyimesi Károly nereményátadása

/basszusgitár/

 

A 2014-es Hangfoglalás alkalmával meghirdetett nyereményjátékunk egyik nyertese: Gyimesi Károly,aki egy székesfehérvári basszusgitáros. 

Az ő nyereménye egy Shure SE 215-ös fülhallgató.


Az átadás alkalmával beszélgettünk Karesszal, hogy milyen zenei múltal rendelkezik és mi a terve a jövőben.

A továbbiakban Károly zenei pályafutásáról olvashattok.

Németh János

alt

/gitár, basszusgitár/

A 2013-as Hangfoglalás kiállításra meghirdetett nyereményjáték győztese: Németh János, dunavarsányi gitáros.
Nyereménye egy LD Systems MEI1000 G2 vezeték nélküli fülmonitor szett, melyenek átadása alkalmat teremtett, hogy egy kicsit beszélgessünk is zenéről, fülmonitorról, az élet szép pillanatairól.
A továbbiakban Németh Jánossal folytatott beszélgetésünket olvashatjátok. 

A megnyert MEI1000 G2 fülmonitor rendszer már a hosszú távon, szabadon használható frekvenciasávban működik.

Guoth Zalánfülmonitor átadás
/ének, basszusgitár/

A 2012-es Hangfoglalás alkalmával meghirdetett nyereményjátékunk nyertese: Guoth Zalán, aki a Vulgar Display of Cover Pantera tribute basszusgitárosaés a  Scary Guyz Metallica tribute énekese és basszusgitárosa. Nyereménye egy háromutas Microsonic Epic 3D fülre öntött, egyedi fülhallgató, melynek átadása során alkalmunk adódott beszélgetni vele.
A továbbiakban arról olvashattok, miként jutott el Zalán a zeneiskolai gitár tanulástól a fülmonitor használatáig.

 

A 2012-es őszi Interton Egyetem rendezvényen alkalmunk nyílt beszélgetni a Söndörgő zenekarral, a fülmonitor rendszer használattal kapcsolatos személyes tapasztalataikról.

Shure fülmonitor rack

A zenekar hangmérnöke Princz G. Gergő, akinek segítségével a csapat ma már professzionális szinten használja a Shure PSM900-as fülmonitort. A zenekar tagjai külön-külön sztereó adóval rendelkeznek (6 db). Ezen kívül egy plusz vevő hangmérnöki behallgatásra szolgál, illetve tartalékként is használható.

Az alábbiakban arról olvashattok, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár egy ilyen komplex, vezeték nélküli fülmonitor rendszer használata. A cikkben megosztjuk veletek a méltán világhírű, délszláv tradícionális muzsikát játszó zenekar személyes élményeit, tapasztalatait is.

Kosaram

Gyártók

Facebook