Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb ismereteket a fülmonitorok frekvenciakiválasztásával kapcsolatban. Nem vállalkozunk arra, hogy itt teljes villamosmérnöki ismeretet nyújtsunk a rádiófrekvenciás berendezések működéséről, de ahhoz segítséget tudunk adni, hogy a felhasználók könnyen rátaláljanak, milyen frekvenciát válasszanak fülmonitoruk, vagy méginkább fülmonitoraik számára. A leírt információk egy része nemcsak fülmonitorok beállításához, hanem más vezeték nélküli eszközök konfigurálásához is felhasználható.

Itt szeretnénk felhívni forgalmazóként is minden fülmonitor használó figyelmét, hogy a megfelelő frekvencia és teljesítmény kiválasztása, beállítása mindig a felhasználó felelőssége, ezért kérjük, ügyeljenek az előírások betartására. (Az esetleges jogsértésekért nem vállalunk felelősséget!)

A frekvenciák és teljesítmény kiválasztása nemcsak azért fontos, hogy "rendesek" legyünk, hanem azért is, hogy az általunk és a közelben mások által üzemeltetett berendezések is hatékonyan, zavarmentesen tudják feladatukat ellátni. A zavar pedig nem feltételenül úgy jelentkezik, hogy egy berendezés nem működik. Lehet, hogy csak apróbb hibákat, sercegést, pattogást, vagy a dinamika hiányát észlelhetjük.

Kis odafigyeléssel és együttműködéssel sok bosszúságtól tudjuk megóvni magunkat és embertársainkat.

>>> Fülmonitorok elsődleges frekvenciája >>>

Kosaram

Gyártók

Facebook