Cégünk küldetése elsősorban színpadi előadók, zenészek és zenei munkával foglalkozók tiszta hallásának megteremtése és védelme. Ehhez tanácsadást, oktatást, fülmonitorokat, hallásvédő eszközöket, kiegészítő és karbantartó termékeket, valamint audiológiai szolgáltatásokat kínálunk, gyakorlott szakértők tanácsadásával.

Ügyfeleink között professzionális zenészek, hangmérnökök, és feltörekvő, fiatal, még elismerésre váró, illetve hobby-zenészek egyaránt megtalálhatóak.

Szaktudás összegyűjtéssel, és ezen keresztül szaktanácsadással kívánjuk segíteni mindazokat, akik már használnak fülmonitor vagy hallásvédőt, és azokat is, akik egyelőre csak ismerkednek a témával, és fontolgatják ennek elkezdését. Arra is lehetőséget kívánunk biztosítani, hogy a fülmonitor témakörében az érdeklődők, felhasználók egymást is segíteni tudják rajtunk, weblapunkon keresztül. Ezért kifejezetten törekszünk a problémás "esetek" megoldására.

Meggyőződésünk, hogy a fülmonitor használóknak nem azzal segítünk, ha megmondjuk, mit használjanak, hanem ha lehetőséget biztosítunk arra, hogy kipróbálják, és maguk döntsék el, igényeikhez és pénztárcájukhoz mérten mi a számukra legkedvezőbb megoldás. Kiépítettük ezért bemutató készletünket, melyben széles árkategóriában tudjuk bemutatni a lehetőségeket mind fülmonitor szettek, mind fülhallgatók terén. 

Nem vagyunk egyedül, akik így gondolják, ezért erős, támogató partnerek állnak mögöttünk a gyártók, forgalmazók, felhasználók, szakértők, hangmérnökök köréből.

Folyamatosan várjuk további partnerek jelentkezését, akik szeretnének közreműködni a fülmonitorral kapcsolatos tevékenységünkben.

 

Kosaram

Gyártók

Facebook