Sok Sennheiser IE4, Voice Technologies fülhallgató (VT60iMKII, VT600C) és rengeteg egyéni illeszték után a legújabb Roger™ is járt az MTVA stúdióban! Az elmúlt évek alatt számos produkcióba szállítottunk különböző fülmonitorokat, így mikor találtunk megoldást a régi, küzdelmes analóg rendszer kiváltására, azonnal tájékoztattuk a kollégákat.

Az új Phonak – Roger™ rendszer sokkal jobb minőségű és megbízhatóbb, így nem kell félni élő adás közben sem, hogy az információ valahol elveszne.

A stúdiónak tetszett ötlet, így több produkciót is megjárt a Roger™ rendszer, mely 1db Roger™ Bázisállomásból, 1db Roger™ Zsebadóból és 2db Roger™ Miniatűr Fülhallgatóból állt. 
Ennek a teszt sorozatnak volt a része a már jól ismert Fölszállott a páva című produkció, saját gyártású magazin műsorok és a hírműsorok is.


A Fölszállott a páva színpadán van egy hatalmas LED fal, melyekről tudni kell, hogy jelentős mértékben megnehezítik a vezeték nélküli rendszerek és azok mérnökenek munkáját, ugyanis bekapcsolva a rádiófrekvenciás spektrum nagy részét lefedik. Sajnos a régi analóg Phonak rendszerek amint LED fal közelébe értek, használhatatlanná váltak.

A tesztidő alatt a színpadi adottságok miatt csak a fal mögé tudták elhelyezni az adót, miközben a vevő a színpadon volt, de az új rendszer kiállta a próbát! Minden probléma nélkül tette a dolgát, mindenki teljes elégedettségére és nagy örömére! 

A hírstúdiókban szintén sikert aratott, hogy már a fülhallgató vezeték látványát sem kell mindenáron elviselniük, ha minőségi hangon szeretnének utasítót adni a hírolvasóknak. A tiszta hang és a mozgás szabadsága jelentősen könnyebbé tudja tenni a munkájukat és a hírek átadására koncentrálhatnak a körülményekkel való küzdelem helyett.

Kosaram

Gyártók

Facebook