Ki rendelhet?

Hogyan tud rendelni?

Fizetési lehetőségek

Hogy veheti át a megrendelt terméket?

Szállítási díjak

Mit tartalmaz az ár?

Mennyi a készülékek jótállási ideje? Hogyan intéződnek a garanciális ügyek?

A termékekhez tartozó képek és leírások mennyiben felelnek meg a valóságnak?

Adatvédelem

Ki rendelhet?

Magánszemély és cég egyaránt rendelhet. Nem szükséges regisztráció, vendégként is (a szükséges adatok megadását követően) várásolhat. Nem szükséges cégként regisztrálnia magát, a számlázási cím módosítására a megrendelés során van lehetőség. (Kiállított számlát utólag módosítani nem tudunk, a számlázási adatokat a rendelés leadásakor kell megadni.)

Hogyan tud rendelni?

  • Telefonon: +36/20/5532984
  • Honlapunkon történő temékkiválasztással
  • Az info[kukac]fulmonitor.hu e-mail címen (számlázási, szállítási és termékmegjelölési adatokkal).

A rendelésekről minden esetben egy automatikus visszaigazoló levelet küldünk, mely nem minősül a rendelés elfogadásának. A termékek beszerzésével, átadásával kapcsolatban kapcsolatban további értesítést küldünk, illetve keressük Önt.

Regisztráció

A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes.

A regisztráció írásban, egy adatlap kitöltése és elküldése útján történik, és feltétele, hogy a felhasználó a szerződéses feltételeket elfogadja, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismerje el. A rendszer a sikeres regisztrációt e-mailben visszaigazolja. A visszaigazoló levelet néhány levelező rendszer nem kézbesíti, ezért felelősséget nem vállalunk. A regisztráció megerősítését a rendszer e-mail-ben kérheti a felhasználótól az első bejelentkezés előtt. Az üzemeltető jogosult visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata. Az üzemeltető jogosult továbbá a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata (böngészés, illetve vásárlás esetén) a felhasználó, vevő részéről visszaélést, jogellenes magatartást vagy cselekményt észlel.

A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor megszüntetheti.

A regisztrált felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy kifejezett tiltakozása hiányában az üzemeltető részére a hírleveleket, illetve az akciókról szóló értesítéseket elektronikus formában megküldje. A regisztrált felhasználó a vevőszolgálatnak küldött e-mailben jelezheti, ha nem kívánja ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni.
A regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el. Gazdálkodó szervezet esetében az arra jogosult, vagy felhatalmazott személy járhat el.

Fizetési lehetőségek

  • készpénz az áru átvételekor
  • átutalás (előre utalás cégünk bankszámlájára)

Az átutaláshoz szükséges információkat a megrendeléskor e-mailben küldjük el Önnek, miután a számlánkon megjelenik az összeg, egyeztetünk Önnel az átvétel kapcsolatban.

Hogy veheti át a megrendelt terméket?

  • futárszolgálat kézbesítésével
  • személyesen a raktárból (időpontegyeztetéssel)

Az áru átvételekor kérjük az alábbiakat ellenőrizni:

  • a kifizetett termék típusszáma megegyezik-e a rendelt típusszámmal,
  • a készülék sérülésmentes-e,
  • az összes kötelező tartozék (ha van ilyen) megvan-e,
  • garanciajegyet és használati utasítást is kapott-e a készülékkel (sok esetben a csomagoláson belül található - minden esetben a számlával együtt érvényes). Sok esetben a garancia érvényesítése a számlával történik, nem szükséges garanciajegy.

Ezekkel kapcsolatban az átvételt követően reklamációt NEM áll módunkban elfogadni!!!

Szállítási díjak

Futárral történő szállítások díjai:

  • Budapest: 3000 Ft
  • Vidék: 3000 Ft
  • bruttó 400.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes az ország egész területén.

A futárral történő kiszállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Mit tartalmaz az ár?

A honlapunkon feltüntetett árak a készülék aktuális bruttó árai.

Az ár nem tartalmazza a készülékek házhozszállítási díját.

Akciós készülékek esetében az akció a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!

A honlapon vagy más felületen megjelölt kedvezmények nem összevonhatóak. Az alanyi kedvezménnyel rendelkező vásárlók a termékeknél megjelölt kedvezmények és az alanyi kedvezmény között kell válasszanak.

A honlapunkon lévő árak bruttó árak, a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák azoknál a tételeknél, melyekre ez az ÁFA vonatkozik.

Mennyi a készülékek jótállási ideje? Hogyan intéződnek a garanciális ügyek?

A készülékek jótállási ideje gyártónként eltérő. A nálunk megvásárolható termékekre minden esetben, a Magyar jogszabályok által előírt szavatosság vonatkozik (általában 12 hónap) kivéve, ha a gyártó hosszabb garanciális időt vállal.

A készülékek jótállási ideje a garancialevélben pontosan fel van tüntetve.

Bármi nemű garanciális problémával a jótállási időn belül a garanciajegyen feltüntetett szervizhez kell fordulni.

Szintén törvényileg biztosított az áru átvételtől számított 8 napon belül elállhat a vásárlástól.

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni - a szállítást megelőző nap 12 óráig. Ez estben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A lemondást jelezheti telefonon a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (rendelés sorszáma, megrendelő neve, címe).

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről, 4.§ és 5 § szerint.

Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni, amennyiben a vásárolt készülék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevőszolgálatra.

Figyelem! Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük vissza a vételárat. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Nem gyakorolhatja a vásárló az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver) esetében.

Amennyiben a vásárló az elállás jogával kíván elni, azt minden esetben ÍRÁSBAN kell jeleznie az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A termékekhez tartozó képek és leírások mennyiben felelnek meg a valóságnak?

A képek illusztrációknak tekintendők. Az elírásokért nem tudunk felelősséget vállalni, a tévedés jogát fenntartjuk, az ezekből eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben bármilyen tekintetben bizonytalan a készülék tulajdonságaival kapcsolatban, úgy mindenképp érdemes fölkeresni az adott márka ügyfélszolgálatát.

Nem felelünk az internetes hálózat esetleges műszaki hibáiból, a kommunikációs eszközök esetleges meghibásodásából, bármely szoftver vagy program meghibásodásából, esetleges technikai meghibásodásokból eredő károkért.

Nem felelünk az oldalon található műszaki és használati leírások hibáiból eredő esetleges károkért.

Adatvédelem

Adatait nyilvánosságra nem hozzuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi

Törvénynek megfelelően járunk el.

Azon adatokért, melyeket a felhasználó úgy ad meg, hogy a weblapon nyilvánosan megjelennek, sem megőrzés, sem valódiság tekintetében nem vállalunk felelősséget.
Amennyiben a regisztráció során megadott adatait törölni szeretné, kérjük, ÍRÁSBAN jelezze az info[kukac]fulmonitor.hu email címen.

Kosaram

Gyártók

Facebook