Ez LEHETETLEN!  Sokszor hallottuk a szakemberektől. És most MEGCSINÁLTUK!!!

Vision EarsAz egyéni fülreöntött fülhallgatók nagy hátránya, hogy nem tudod előre meghallgatni, hogyan fog szólni, hiszen majd abban a fülhallgatóban lesz az elektronika, ami a füled formájára készül. Ezt addig hittük el, amíg a németországi Vision Ears vezetőivel Frankfurtban partneri szövetséget nem kötöttünk.
Vision Ears fülhallgatókhoz kifejezetten demonstrációs céllal minden típusból készült nekünk olyan bemutatódarab, amelyik mindenki fülébe illeszkedő (univerzális) kivitelü. Így előre meghallgathatod, melyik fülhallgató típus a leginkább megfelelő az ízlésetednek.

 

Vision Ears

 

A Vision Ears 2001-től foglalkozik felsőkategóriás, egyéni, fülreöntött fülhallgatókkal. A legfejlettebb gyártási technológiával készülnek, elsőosztályú kettő, három, négy és hat driverrel szerelt fülhallgatóik.

 

Vision Ears egyéni fülreöntött fülhallgatóEgyéni előlappal is rendelheted a fülhallgatót, akár a két oldalon is különböző mintákkal. Különlegessége még a gyártásnak, hogy igazi fából is elkészíthetőek az előlapok, vagy tetszőleges mintát is ki lehet rá alakítani, akár háromdimenziós ezüst rajzolattal.

 

 

 

 

Vision Ears egyéni doboz

A külső zajokról sem kell lemondj! Kérhetsz Ambient opciót is, ami négy fokozatban, egyenletes csillapítással engedi be a hallójáratba a külső hangokat. A fülhallgatóba beépített alap szűrő 10 dB csillapítású, amit a készletbe tartozó három dugóval fokozatosan lehet növelni, körülbelül 16, 22 és 27 dB-ig. Így a kis színpad - nagy színpad problémát is egyetlen fülhallgatóval meg tudod oldani, soha nem kell lemondjál a saját füledre kialakított fülhallgatód kristálytiszta hangzásáról.

 

 

Ne hidd el, hogy a Vision Ears fülhallgatók olyan jók! Győződj meg róla!

Az új, Vision Ears termékeket itt nézheted meg!

Kosaram

Gyártók

Facebook