Fölszállott a páva!

altalt

Pár hónappal ezelőtt nagy örömmel fogadtuk az MTVA megkeresését, miszerint tőlünk szeretnének fülmonitort vásárolni újonnan induló tehetségkutató műsoruk, a Fölszállott a páva műsorvezetőinek.

A cél olyan fülhallgató készítése volt, ami lehetőleg nem látszik nagyon, biztonságosan a fülükben marad, és hosszú ideig kényelmesen viselhető.

 

 

 

Herczku Ágnes és Novák Péter a Sennheiser CX 200 Street II-es fülhallgatót kapták, melyekhez egyéni füllenyomat alapján készített illesztéket gyártottunk. Így a jó hangminőség és beszédérthetőség mellett sikerült elérnünk, hogy a fülhallgató véletlenül se essen ki a fülükből, és hogy a felvételek, valamint élő adások ideje alatt is kényelmes legyen a használatuk. A speciális feladatnak megfelelően arról is gondoskodnunk kellett, hogy a fülhallgatók ne izolálják a műsorvezetőket a környezetüktől, aminek érdekében az egyéni illesztékekre, a megfelelő helyen szellőzőfuratot készítettünk. Ez tovább növelte a hosszú időn keresztül történő használat komfortját.

 

alt

egyéni illeszték Sennheiser fülhallgatóhoz

Ahhoz, hogy a fülhallgatók kevésbé legyenek láthatóak, Herczku Ágnesnek fehér színű, mig Novák Péternek ugyan olyan, de fekete kivitelűt adtunk (ide olyan képet választottunk, melyen könnyen felfedezhető a fülhallgató).

 

Sennheiser CX 200 Street II

A műsor készítése alatt mindkét műsorvezető és a hangmérnöki stáb is meg volt elégedve a konstrukcióval, így elképzelhető, hogy a jövőben az MTVA és más televíziók műsoraiban is láthatjátok ezt a termékünket. 


 

Kosaram

Gyártók

Facebook