0 termék(ek) - 0 Ft.
  • FiiO X5 II DSD lejátszó + DAC

Hordozható DSD/flac lejátszó veszteségmentes formátumokhoz (DSD, FLAC, APE, ALAC, WMA, WAV)

Fedezd fel újra a zenei gyűjteményedben rejlő titkokat! A FiiO X5 csúcsminőségű lejátszóval olyan részleteket is hallani fogsz, amilyeneket eddig talán még soha!

A FiiO X5 második genreációs lejátszó a már megszokott veszteségmentes formátumok mellett DSD (Direct Stream Digital) lejátszására is képes. A 2,8 MHz-es mintavételezés az egybites kódolási módszerrel együtt tökéletes térhatású hangzást biztosít: kristálytisztán, torzításmentesen, természetesen. Elképesztő részletesség a teljes frekcencia spektrumban - már egy átlagos fejhallgatóval is azt hiheted, hogy élő szimfonikus zenekari előadást hallasz.

USB-n keresztül egy számítógéphez kötve a FiiO X5-öt 192kHz/24 bites aszinkron D/A átalakítóként (DAC) is használhatod, magasan felülmúlva a számítógép beépített hangkártyájának minőségét.

A jó megjelenésű, alumínium házban audiofil architektúra rejtőzik: dual core CPU, PCM1792A DAC, 4 db OPA1612, 2 db LMH6643.

A kezelőszervek és az áttekinthető menü rendszer kényelmes használatot tesznek lehetővé. Az IPS kijelző éles vonalai erős napsütésben is jól láthatóak. 10 csatornás, szabályozható EQ és előre mentett EQ módok biztosítják, hogy mindig a Te ízlésednek megfelelően szóljon az X5.

A FiiO X5 lejátszó két microSD kártyával használható, max. 2*128 GB-os tárkapacitással. A mellékelt USB OTG kábel segítségével külső háttértárat csatlakoztathatsz az X5-höz.

A fejhallgató kimeneten keresztül akár 300 ohm impedanciájú fejhallgatót is meghajt az X5, de használhatod a koaxiális kimenetet vagy a vonali kimenetet is, ha az X5-ből származó jelet további hangeszközhöz szeretnéd továbbítani.

A FiiO X5 Li-Poly akkumulátora 12-15 órás használatot biztosít egyetlen töltéssel.

Lejátszó
Mintavétel 192 kHz/24bit
Memória Max. 2x128 GB MicroSD

FiiO X5 II DSD lejátszó + DAC

  • Gyártó: FiiO
  • Cikkszám: X5 DSD + DAC
  • Elérhető: 2 - 3 nap
  • 119,990 Ft.

  • Nettó ár: 94,480 Ft.

Kosaram

Gyártók

Facebook