0 termék(ek) - 0 Ft.
Szűrős füldugó zenészeknek, DJ-knek
A zenészek és a DJ-k esetében nagy a halláskárosodás kialakulásának kockázata, mivel gyakran fordulnak meg olyan környezetben, ahol túl hangos a zene. A hallás romlása, elvesztése közvetlen hatással van szakmájukban, szenvedélyükben nyújtott teljesítményükre. Az ép hallás alapvető fontosságú, ezért érdemes védeni próbák, fellépések, koncertek alkalmával. A MusicSafe Classic füldugó két pár szűrőjének köszönhetően szabályozható a csillapítás mértéke. Ez lehetővé teszi, hogy különböző helyzetekben nyújtsanak optimális védelmet. Az Alpine MusicSafe Classic füldugók nem állnak ki a fülből, nem okoznak kényelmetlenséget. Használatuk közben kapcsolatban marad az ember a környezetével, például stúdiós felvétel közben.
 
Leírás
A zenészeknél jelentős a halláskárosodás kialakulásának kockázata. A nagyon hangos zene hallássérülést és más fizikai problémákat okozhat. A MusicSafe Classic füldugóhoz két pár, különböző szűrő tartozik. Így te magad tudod szabályozni, hogy épp milyen védelemre van szükséged egyes helyzetekben. Az Alpine MusicSafe Classic nem okoz elszigeteltségérzetet és nem gyakorol nyomást a fülre. A MusicSafe Classic kifejezetten előadóművészek számára került kifejlesztésre.
 
Egyedi AlpineAcousticFiltersTM
A MusicSafe Classichoz két különböző, cserélhető zenei szűrő tartozik, melyek közepes és magas csillapítást biztosítanak. Ezek a speciális szűrők garantálják az optimális védelmet,miközben a zene veszteség nélkül, tökéletes minőségben élvezhető továbbra is. A MusicSafe Classic különleges, nyílt rendszerű zenei szűrője nem okoz elszigeteltségérzetet.
 
AlpineThermoShapeTM
A MusicSafe Classic füldugó nagyon puha, rugalmas és tartós termoplasztikus anyagból készül. Alkalmazkodik a hallójárat alakjához. Ezért a MusicSafe Classic nagyon kényelmes viselet.
 
Luxus tárolódoboz
A MusicSafe Classic készlethez tartozik egy strapabíró és elegáns tárolódoboz. Két praktikus rekesze lehetővé teszi, hogy a füldugókat és a szűrőket külön-külön tároljuk. Alumíniumból készült, jól zárható és ütésálló. A rajta található karikával rögzíthetjük kulcstartóként, övünkön vagy a gitártok cipzárján. Így mindig nálunk lehet. A tároló mérete mindössze 6,5×2,5 cm. A MusicSafe Classic füldugók és szűrők jobbak mint valaha.
 
Élettartam és tisztítás
Az élettartam függ a használat gyakoriságától és az ápolástól. A füldugót minden használat után langyos, szappanos vízzel tisztítsuk.
 
Termékjellemzők:
 A zene minősége optimális
 Nagyon kényelmes viselet, nem lóg ki a fülből
 Két különböző, cserélhető zenei szűrőpár
 Csökkenti a káros zajok hangerejét, megakadályozza a halláskárosodást
 A praktikus tárolóban külön rekesz a füldugóknak és a szűrőknek
 Többszöri használatra
 
MusicSafe Classiccsillapítási értékek decibelben
 
Frekvencia Hz 125 250 500 1000 2000 4000 8000
 
ezüst dB 14,8 25,0 15,7 18,7 26,6 24,4 18,9
 
arany dB 18,8 15,6 16,0 18,5 27,7 23,9 22,0
 
Az Alpine MotoSafe füldugók CE 0336 minősítéssel rendelkeznek. TNO* által mért csillapítási értékek az EN 352-2 (2002) és az ISO 4869-2a szabvány szerint (*holland kutató szervezet).
 
Névleges átmérő: 9-12 mm
 
Ezüst szűrő H=18 M=14 L=12 SNR=17 NRR=11
 
Arany szűrő H=20 M=15 L=13 SNR=18 NRR=16
Füldugó
Súly 40 gramm
Méret 165×93×30mm
Anyaga AlpineThermoShape
Szín fehér

Alpine MusicSafe Classic füldugó

  • Gyártó: Alpine
  • Cikkszám: Alpine MusicSafe Classic
  • Elérhető: Megrendelésre
  • 5,990 Ft.

  • Nettó ár: 4,717 Ft.

Kosaram

Gyártók

Facebook