0 termék(ek) - 0 Ft.
Fesztivál, koncert, buli füldugó
Évente egyre több fiatal hallása megy tönkre a szórakozóhelyek és koncertek hangos zenéje miatt. A PartyPlug speciális zenei szűrőinek köszönhetően a zene hallható marad. A beszéd könnyebben érthető miközben a zene is élvezhető, ezt teszi lehetővé a PartyPlug.ű
 
Leírás
Egy koncert, egy szórakozóhely, egy fesztivál vagy egy kedvenc zenekarunk fellépése. Az Alpine PartyPlug füldugóval jól felkészülhetsz mindegyikre. Ezeket a füldugókat a zene szerelmeseinek fejlesztették ki, akik kényelmesen meg akarják védeni füleiket a túlzott zajszinttől. Egy kellemes éjszaka után sokan tapasztalnak idegesítő fülcsengést. A hangos zene és az egymás fülébe kiabálás megteszi a hatását. A fülek túlterheltté válnak és pihenésre lesz szükségük. Ha ez gyakran megtörténik, maradandó halláskárosodás és folyamatos fülzúgás alakulhat ki. 
Szerencsére az Alpine PartyPlug megvédi a hallást. Hasonló helyzetekben védi a gyermekek füleit a Pluggies Kids.
 
Termékjellemzők:
 Megakadályozza a halláskárosodást
 Nincs több bosszantó fülcsengés
 A zene minősége optimális
 Speciális akusztikus szűrők
 A beszéd továbbra is hallható
 Tökéletes illeszkedés
 Nem szilikon
 Alpine Miniboxx: a füldugó mindig nálad lehet
 Alig látható a fülben
 Többszöri használatra
 
Forradalmi füldugómodell
A húszéves tapasztalat lehetővé tette, hogy az Alpine kidolgozza az új, tökéletes füldugó modellt. A rendkívül jól megtervezett, alaposan tesztelt, megújult forma által a füldugók mélyen ülnek a fülben és tökéletesen illeszkednek.
 
AlpineAcousticFiltersTM - nincs több fülcsengés
A PartyPlug kiváló minőségű akusztikus szűrői biztonságos szintre csökkentik a zene hangerejét, mintha letekernénk a hangerőszabályzót. A zenei élmény, a hang és a zene minősége továbbra is kiváló. Természetesen folyamatosan kommunikálhatunk környezetünkkel. A PartyPlug viselése megakadályozza a zavaróan magas hangok fülbe jutását. Emellett a füldugó alig látható, köszönhetően az egyedülálló átlátszó szűrőknek.
 
AlpineThermoShapeTM - nagyon kényelmes
A Party Plug speciális termoplasztikus anyagból készül. Alkalmazkodik a fül alakjához, hogy a hallásvédő tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba. Kényelmes viseletet garantál. Nincs elszigeteltségérzet vagy külső nyomás a fülön. Az AlpineThermoShape hipoallergén. Nem tapasztalunk viszketést a fülben vagy körülötte, szemben a szilikon füldugókkal. Az Alpine PartyPlug egész éjszaka kényelmesen viselhető.
 
Válaszd ki a saját színed
Jól szeretnél kinézni a koncerten, szórakozóhelyen és azt akarod, hogy mindenki lássa a füldugódat. Jó példát mutatsz a többieknek és erre büszkének kell lenni. Az Alpine gondoskodott alig észrevehető füldugóról is, melyet az átlátszó szűrők tesznek lehetővé. A PartyPlug négy 
színben kapható. Az alig látható átlátszó változat mellett választhatod a trendi feketét, a fényes ezüstös szürkét vagy a fehéret. Bármit felvehetsz hozzá.
 
Alpine Miniboxx
A praktikus tároló doboz mellett minden PartyPlug csomag tartalmaz egy könnyen használható Alpine Miniboxx-szot. Ideiális minitároló a bulizáshoz, ráadásul egy kézzel kinyitható. A Miniboxx elfér a nadrágzsebben, kézitáskában, melltartóban vagy zokniban.
 
Élettartam és tisztítás
Az élettartam függ a használat gyakoriságától és az ápolástól. A füldugót minden használat után langyos, szappanos vízzel tisztítsuk.
 
Holland dizájn
Az Alpine hallásvédő exkluzív holland dizájnnal rendelkezik. Minden füldugót és szűrőrendszertHollandiában gyártanak.
 
A csomagolás tartalma:
 Két univerzális termoplasztikus füldugó
 Két akusztikus szűrő
 Alpine Miniboxx
 Műanyag tároló
 Alpine applikátor
 
Alpine PartyPlug csillapítási értékek • EN 352-2: 2002 kompatibilis
 
Frekvencia Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
 
Csillapítás dB 8,8 10,3 13,2 16,6 20,6 25,4 25,2 19,2
 
Normál szórás dB 4,4 3,3 3,0 2,4 2,8 3,0 5,0 4,1
 
Feltételezett védelem dB (APV) 4,4 7,0 10,2 14,2 17,8 22,4 20,2 15,1
 
Névleges átmérő: 9-12 mm
 
H=19 M=17 L=12 SNR=19 NRR=16,5-21,5
Fülhallgató
Szín átlátszó
Fejhallgató erősítő
Méret 100x80x20mm
Füldugó
Súly 32 gramm
Anyaga AlpineThermoShape

Alpine PartyPlug LE Új füldugó

  • Gyártó: Alpine
  • Cikkszám: Alpine PartyPlug LE Új füldugó
  • Elérhető: Raktáron
  • 4,990 Ft.

  • Nettó ár: 3,929 Ft.

Lehetséges választások


Kosaram

Gyártók

Facebook