0 termék(ek) - 0 Ft.

A Microsonic EPIC Generation 4, egy négyutas rendszer, mely dupla mélyhangszórója  tükrözi mindazt a törekvést amit az alsó frekvenciák jobb közvetítéséért állítottunk. A modern zenében egyre nagyobb igény van erre a tartományra, valamint a színpadon lévő zenei  környezetben is elérhetőbbé válik az a többlet, ami sokszor igényként lép fel az aktív zenészek körében. A középfrekvencia megőrzése céljából egy nagyteljesítményű hangszóró felel mely a magas driverrel együtt jól kiegészíti, kompezálja az átvitelt.

Ajánlás:
Ahol elengedhetetlen a több basszus és telt, dús középtartomány

Basszusgitár, dob, lehangolt gitárok, modern zenék, zenehallgatásra

Ház információk:
A ház és az előlap színei tetszés szerint variálhatók. A megrendelés megjegyzés rovatába a ház minták alatti kódszámát kell beírni.
Az exluziv előlapok felárral rendelhetők.

Fix előlap minta információk:
A fix előlap minták fekete és fehér színben rendelhetők. Célszerű a sötétebb előlapra fehér mintát választani és fordítva. A fix előlap minták nincsenek benne az alapkivitelben. A pontos árakról érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A megrendelés megegyzés rovatába a minta alatti kódszámot kell beírni.

Kábel információk:
A kábelek cserélhetők. Erős szilikon burkolat védi őket. A fül mögött elhelyezkedő rész merevítővel van ellátva, amely stabilizálja a készüléket a behelyezés után. A hátul elfutó kábelrészt egy plusz gyűrűvel össze lehet fogni. Mindegyik kábel aranyozott csatlakozóval készül. Rendelhető bézs, ezüst, fekete és fehér színben.

A fülmonitor elsőszámú feladata a zenei kontroll biztosítása a színpadon, az ajánlások csak útmutatóként szolgálnak a választáshoz.

A fül belső anatómiája mindenkinek más. Szélsőséges vagy extrém keskeny hallójáratnál előfordulhat, hogy a választott elektronika nem építhető be. Ebben az esetben, egyéni egyeztetéssel tudunk alternatív megoldást nyújtani.

A fülhallgató elkészítéséhez a füllenyomat vétel időpontegyeztetés alapján történik!

Amennyiben csak az egyik oldalra van szükséged, kérlek válaszd ki a lehetőségek közül, hogy melyik oldalt szeretnéd. 

A csomag tartalma:
- egyedi fülformára készített fülhallgató
- tisztító kendő
- tisztító spray
- műanyag mini hordozó tok
- fémből készült hordozó tok
- leírás

A fülhallgatóhoz tartozó pótkábelt és utánpótló anyagokat megtalálhatod a "Tartozékok, karbantartó eszközök" termékcsoportban.

Minden egyéni fülre öntött terméknél a fizetés a gyártást megelőzően történik.

A helyes füllenyomatra vonatkozó leírás innen tölthető le.

Fülhallgató
Impedancia 26Ω
Érzékenység 118dB/1mW
Frevencia 20-18Hz

Microsonic EPIC Generation 4

  • Gyártó: Microsonic
  • Cikkszám: EG4
  • Elérhető: Megrendelésre
  • 149,900 Ft.

  • Nettó ár: 118,032 Ft.

Lehetséges választások


Kosaram

Gyártók

Facebook