0 termék(ek) - 0 Ft.

A Microsonic EPIC Generation 3 háromutas fülmonitor előnye ugyan úgy, mint többutas fülmonitor rendszerek rendkívüli előnye, hogy egy adott feladatra, vagy frekvenciatartományra hangolhatók a hangszórók. Ennek azért van jelentősége, mert bizonyos hangszerek hangja vagy egy komplett beállított hangzás igényli a pontos frekvenciatartomány visszaadását. A háromutas rendszer többlet mély és középfrekvencia emeléssel rendelkezik ami az említett szituációkban pontosabb monitorozást tesz lehetővé. Az átvitel kibővítésével nagyon sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.

Ajánlás:
Ahol a közép frekvencia dominál, ez a megfelelő megoldás, valamint színpadi szituációkra és zenehallgatásra is remek választás.

Ének, gitár, billentyű, ütős hangszerek, zenehallgatásra

Ház információk:
A ház és az előlap színei tetszés szerint variálhatók. A megrendelés megjegyzés rovatába a ház minták alatti kódszámát kell beírni.
Az exluziv előlapok felárral rendelhetők.

Fix előlap minta információk:
A fix előlap minták fekete és fehér színben rendelhetők. Célszerű a sötétebb előlapra fehér mintát választani és fordítva. A fix előlap minták nincsenek benne az alapkivitelben. A pontos árakról érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A megrendelés megegyzés rovatába a minta alatti kódszámot kell beírni.

Kábel információk:
A kábelek cserélhetők. Erős szilikon burkolat védi őket. A fül mögött elhelyezkedő rész merevítővel van ellátva, amely stabilizálja a készüléket a behelyezés után. A hátul elfutó kábelrészt egy plusz gyűrűvel össze lehet fogni. Mindegyik kábel aranyozott csatlakozóval készül. Rendelhető bézs, ezüst, fekete és fehér színben.

A fülmonitor elsőszámú feladata a zenei kontroll biztosítása a színpadon, az ajánlások csak útmutatóként szolgálnak a választáshoz.

A fül belső anatómiája mindenkinek más. Szélsőséges vagy extrém keskeny hallójáratnál előfordulhat, hogy a választott elektronika nem építhető be. Ebben az esetben, egyéni egyeztetéssel tudunk alternatív megoldást nyújtani.

A fülhallgató elkészítéséhez a füllenyomat vétel időpontegyeztetés alapján történik!

Amennyiben csak az egyik oldalra van szükséged, kérlek válaszd ki a lehetőségek közül, hogy melyik oldalt szeretnéd. 

A csomag tartalma:
- egyedi fülformára készített fülhallgató
- tisztító kendő
- tisztító spray
- műanyag mini hordozó tok
- fémből készült hordozó tok
- leírás

A fülhallgatóhoz tartozó pótkábelt és utánpótló anyagokat megtalálhatod a "Tartozékok, karbantartó eszközök" termékcsoportban.

Minden egyéni fülre öntött terméknél a fizetés a gyártást megelőzően történik.

A helyes füllenyomatra vonatkozó leírás innen tölthető le.

Fülhallgató
Impedancia 17Ω
Érzékenység 119dB/1mW
Frevencia 20-17kHz

Microsonic EPIC Generation 3

  • Gyártó: Microsonic
  • Cikkszám: EG3
  • Elérhető: Megrendelésre
  • 119,900 Ft.

  • Nettó ár: 94,409 Ft.

Lehetséges választások


Kosaram

Gyártók

Facebook