0 termék(ek) - 0 Ft.

A Microsonic EPIC Generation 2, egy kétutas rendszer, melynek egyszerű felépítése már bizonyított a fülmonitorok világában. Mi azonban erre a típusra is nagy figyelmet fordítottunk a fejlesztésnél. A megújult kétutas rendszerünk a beépített frekvenciaváltón kívül tartalmaz egy akusztikai aluláteresztó szűrőt mely a hangszóróban helyezkedik el. Ez az egyszerű megoldás számos akusztikai és kivitelezési előnnyel jár. A frekvenciamenet kibővülése mellett lehetővé teszi, hogy a hang, egy kivezetésen távozzon. a mély frekvencia dinamikus közvetítése érdekében a hangszórón egy vent-rendszer is helyet kapott. Hogy mit jelent ez...? A hangminőség javulását!

Ajánlás:
A kiegyenlített frekvenciamenet és a tiszta megszólalás miatt szinte bármilyen szituációban jól megállja a helyét. Elsősorban olyan zenészeknek ajánljuk akik ismerkednek a egyéni fülmonitorok világával, és sok zenei stílusban mozognak, ahol nincsenek extrém “frekvencia igények”.

Ének, vokál, akusztikus hangszerek, vegyes zenei stílus

Ház információk:
A ház és az előlap színei tetszés szerint variálhatók. A megrendelés megjegyzés rovatába a ház minták alatti kódszámát kell beírni.

Az exluziv előlapok felárral rendelhetők.

Fix előlap minta információk:
A fix előlap minták fekete és fehér színben rendelhetők. Célszerű a sötétebb előlapra fehér mintát választani és fordítva. A fix előlap minták nincsenek benne az alapkivitelben. A pontos árakról érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A megrendelés megegyzés rovatába a minta alatti kódszámot kell beírni.

Kábel információk:
A kábelek cserélhetők. Erős szilikon burkolat védi őket. A fül mögött elhelyezkedő rész merevítővel van ellátva, amely stabilizálja a készüléket a behelyezés után. A hátul elfutó kábelrészt egy plusz gyűrűvel össze lehet fogni. Mindegyik kábel aranyozott csatlakozóval készül. Rendelhető bézs, ezüst, fekete és fehér színben.

A fülmonitor elsőszámú feladata a zenei kontroll biztosítása a színpadon, az ajánlások csak útmutatóként szolgálnak a választáshoz.

A fül belső anatómiája mindenkinek más. Szélsőséges vagy extrém keskeny hallójáratnál előfordulhat, hogy a választott elektronika nem építhető be. Ebben az esetben, egyéni egyeztetéssel tudunk alternatív megoldást nyújtani.

A fülhallgató elkészítéséhez a füllenyomat vétel időpontegyeztetés alapján történik!

Amennyiben csak az egyik oldalra van szükséged, kérlek válaszd ki a lehetőségek közül, hogy melyik oldalt szeretnéd. 

A csomag tartalma:
- egyedi fülformára készített fülhallgató
- tisztító kendő
- tisztító spray
- műanyag mini hordozó tok
- fémből készült hordozó tok
- leírás

A fülhallgatóhoz tartozó pótkábelt és utánpótló anyagokat megtalálhatod a "Tartozékok, karbantartó eszközök" termékcsoportban.

Minden egyéni fülre öntött terméknél a fizetés a gyártást megelőzően történik.

 

Fülhallgató
Impedancia 75Ω
Érzékenység 109dB/1mW
Frevencia 25-16kHz

Microsonic EPIC Generation 2

  • Gyártó: Microsonic
  • Cikkszám: EG2
  • Elérhető: Megrendelésre
  • 89,900 Ft.

  • Nettó ár: 70,787 Ft.

Lehetséges választások


Kosaram

Gyártók

Facebook