Guoth Zalánfülmonitor átadás
/ének, basszusgitár/

A 2012-es Hangfoglalás alkalmával meghirdetett nyereményjátékunk nyertese: Guoth Zalán, aki a Vulgar Display of Cover Pantera tribute basszusgitárosaés a  Scary Guyz Metallica tribute énekese és basszusgitárosa. Nyereménye egy háromutas Microsonic Epic 3D fülre öntött, egyedi fülhallgató, melynek átadása során alkalmunk adódott beszélgetni vele.
A továbbiakban arról olvashattok, miként jutott el Zalán a zeneiskolai gitár tanulástól a fülmonitor használatáig.

 

A 2012-es őszi Interton Egyetem rendezvényen alkalmunk nyílt beszélgetni a Söndörgő zenekarral, a fülmonitor rendszer használattal kapcsolatos személyes tapasztalataikról.

Shure fülmonitor rack

A zenekar hangmérnöke Princz G. Gergő, akinek segítségével a csapat ma már professzionális szinten használja a Shure PSM900-as fülmonitort. A zenekar tagjai külön-külön sztereó adóval rendelkeznek (6 db). Ezen kívül egy plusz vevő hangmérnöki behallgatásra szolgál, illetve tartalékként is használható.

Az alábbiakban arról olvashattok, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár egy ilyen komplex, vezeték nélküli fülmonitor rendszer használata. A cikkben megosztjuk veletek a méltán világhírű, délszláv tradícionális muzsikát játszó zenekar személyes élményeit, tapasztalatait is.

Kosaram

Gyártók

Facebook